Kéthónapos felkészülést követen a hétvégén megkezdi bajnoki szereplését Ádám Martin csapata, a dél-koreai Ulszan Hyundai.

A magyar válogatott csatár csütörtökön az M4 Sport Nemzeti Sporthíradó című műsorában elmondta, a csapat magja együtt maradt, de érkeztek erősítések, amire szükség is volt, hiszen a klub célja a bajnokságban a címvédés, valamint a ázsiai Bajnokok Ligájában is eredményesen akar szerepelni.
A 28 esztendős csatár tavaly nyáron igazolt a dél-koreai együtteshez, első szezonja nem is sikerülhetett volna jobban, a csapat az ő góljának köszönhetően biztosította be bajnoki címét, amelyet ezt megelőzően legutóbb 17 esztendeje hódított el. Ádám eddigi 15 fellépésén 9 góllal és 4 gólpasszal járult hozzá az Ulszan sikereihez.
Az Ulszan rangadóval kezdi az új idényt, a legutóbbi ezüstérmes, azt megelőzően pedig öt évig egyeduralkodó Csonbuk Motors együttesét látja vendégül. Ádám Martin elárulta: valószínűleg több mint 30 ezer szurkoló látogat ki a szezonnyitóra.
Az immáron a 9-es mezt viselő támadó elmondta, nincsenek konkrét egyéni céljai a következő idényre, ha neki és a csapatnak is jól megy, az “úgy kerek”.
Az esetleges klubváltással kapcsolatban jelezte, ez legkorábban nyáron lehet esedékes, de az ezzel kapcsolatos pletykákkal egyelőre nem is foglalkozna, mert jól érzi magát a dél-koreai klubnál.
A magyar válogatottról szólva elmondta, a csapattal szemben gyakorlatilag már elvárás, hogy kijusson az Európa-bajnokságra, ő pedig természetesen szeretne minél több szerepet kapni.