Labdarúgó NB I – Döntetlennel bebiztosította bennmaradását a ZTE

A házigazda Zalaegerszeg gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának szombati játéknapján, ezzel bebiztosította bennmaradását az élvonalban.

A ZTE kiesésére már eddig is csak minimális esély volt, de a mostani pontszerzéssel matematikailag is biztonságban érezheti magát a csapat.

OTP Bank Liga, 32. forduló:
Zalaegerszeg-Kisvárda Master Good 0-0
————————————-
ZTE Aréna, 1000 néző, v.: Bognár
sárga lap: Hej (88.)

ZTE FC:
——-
Demjén – Szépe (Németh E., 86.), Kálnoki-Kis, Bobál D., Gergényi – Favorov (Kovács B., 88.), Sankovic – Szánthó, Koszta (Tajti, a szünetben), Könyves (Babati, a szünetben) – Futács (Zimonyi, 62.)

Kisvárda:
———
Dombó – Hej, Cirkovic, Kravcsenko, Leoni – Melnyik, Karabeljov (Zlicic, 76.) – Ötvös (Navratil, a szünetben), Bumba, Sassá (Camaj, 68.) – Viana (Jelena, 68.)

Az első félidő első felében többnyire a Kisvárda birtokolta a labdát, a vendégek nem engedték kibontakozni a hazaiakat. Hosszú idő után először már nézők is lehettek a lelátón, de a drukkereket sok esemény nem szórakoztatta, az első kapura lövésre a 24. percig kellett várni – Karabeljov lőtt 19 méterről a bal felső sarok mellé -, míg a ZTE a 29. percben vezette az első veszélyes támadását. A félidő végére aztán kiegyenlítődött a labdabirtoklási arány, a házigazdák a játékrész utolsó 15 percében jóval aktívabbá váltak.
A szünet után sem változott a játék képe, egy-egy távoli próbálkozást leszámítva nem forogtak veszélyben a kapuk, a mezőnyben folyt a játék, sok hibával. A hajrára aztán kissé megélénkült az iram, de gól nem esett.