A visszavonulás gondolata sem ijeszti meg Horti Dórát, a Zalaegerszeg női kosárlabdacsapatának kulcsjátékosát, aki teljes pályafutást tudhat maga mögött.

    “Akár abba is tudnám hagyni, de bizonytalan a helyzet, edzegetek itthon, nem tudom, mi lesz” – nyilatkozta szerdán az M4 Sportnak a válogatott játékos.
    Hozzátette, karrierjével kapcsolatban egyáltalán nincs benne hiányérzet, nagy élmény volt számára, hogy tavaly a helyszínen az M4 Sport szakértőjeként dolgozott a Sopron Basket hazai rendezésű négyes döntőjén – itt hívta vissza a nemzeti csapatba Székely Norbert szövetségi kapitány -, majd a válogatottal hetedik lett az Európa-bajnokságon, most pedig bronzérmet nyert a ZTE-vel a Magyar Kupában. Ráadásul kislánya, Eszter születését követően ekkor már édesanyaként lépett pályára.
    Horti Dóra a ZTE-vel kapcsolatban megjegyezte, szerencsére ezt a szezont le tudták zárni, el tudtak köszönni egymástól, ugyanakkor a női csapat támogatottsága, költségvetése jóval kisebb, mint a férfiklub esetében, ezért nem lehet tudni, mit hoz a jövő.