A kiesés ellen küzdő, újonc Zalaegerszeg meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott szombaton a címvédő és listavezető Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

     A fennállásának 100. évfordulóját ünneplő házigazda ZTE ezzel a mérkőzéssel kezdte meg jubileumi programsorozatát.
    
    OTP Bank Liga, 24. forduló:
Zalaegerszegi TE-Ferencvárosi TC 1-1 (0-1)
——————————————
ZTE Aréna, 8748 néző, v: Karakó
    gólszerzők: Radó (80., 11-esből), illetve Nguen (20.)
    kiállítva: Civic (93.)
    sárga lap: Szépe (41.), Ikoba (92.), illetve Lovrencsics (51.), Civic (60., 93.)

    ZTE:
    —
Demjén – Bolla, Szépe, Lesjak (Bobál D., a szünetben), Bedi – Mitrovic, Katelarisz – Barczi (Ostrek, 76.), Stieber, Radó – Bobál G. (Ikoba, 64.)

    Ferencváros:
    ———-
Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Civic, Heister – Haratin, Sigér (Leandro, 86.) – Varga R. (Szánthó, 88.), Lódico (Skvarka, 64.), Nguen – Boli

    A jó iramú első félidőben többet volt ugyan a labda a vendégeknél, de a hazaiak számos helyzetet dolgoztak ki, és többször is veszélyeztették Dibusz kapuját. A zalaegerszegi szurkolók a meccs 20. percében, egészen pontosan 19:20 perctől élőképpel tisztelegtek a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő klubjuk előtt – 1920-2020, ezt jelenítette meg a feliratuk -, de az örömbe némi üröm vegyült, mivel az FTC éppen ekkor szerezte meg a vezetést.
    A szünet után mindent elkövetett az egyenlítésért a ZTE, beszorította az FTC-t, amely csak Dibusz bravúros védéseinek köszönhette, hogy nem kapott gólt. A fővárosiak megpróbálták lassítani a játékot, ezzel egy ideig sikerült is megtörniük a rivális lendületét. A hajrá kezdetén miután Varga kapufát lőtt az egyik oldalon, az ellentámadásból Radó büntetőt harcolt ki, és értékesítette is azt, s az utolsó percekben is inkább a házigazdák álltak közelebb a gólszerzéshez, de végül maradt a döntetlen.