Labdarúgó NB I – A Zalaegerszeg nyerte az újoncok mérkőzését

    A házigazda Zalaegerszeg 2-0-ra legyőzte a hozzá hasonlóan újonc Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján.

Ezzel megszakadt a hazaiak hét meccs óta tartó nyeretlenségi sorozata, a vendégek ugyanakkor sorozatban a nyolcadik bajnokijukat veszítették el.

     OTP Bank Liga, 15. forduló:
Zalaegerszegi TE FC-Kaposvári Rákóczi 2-0 (2-0)
———————————————–
Zalaegerszeg, 1200 néző, v.: Pintér
    gólszerzők: Ikoba (1.), Lesjak (38.)
    sárga lap: Mitrovic (71.), illetve Nagy T. (43.), Nagy J. (45.), Beliczky (91.)

    Zalaegerszegi TE FC:
    ——————–
Demjén – Bolla, Bobál D., Lesjak, Bedi – Stieber (Babati, 86.), Mitrovic (Kiss M., 88.), Kocsis G.,  Radó (Grumic, 82.) – Ikoba, Bobál G.

    Kaposvári Rákóczi FC:
    ———————
Pogacsics – Nagy J., Fodor, Nagy T. (Hegedűs, a szünetben), Hadaró – Jakimiv, Szakály A., Nagy R. (Zsiga,73.), Csiki (Balázs, 57.) – Beliczky, Ádám

    Nagy védelmi hibát kihasználva már az első percben megszerezte a vezetést a ZTE, és a folytatásban is inkább az történt a pályán, amit a hazai csapat akart. Sok volt a szabálytalanság, és bár adódtak helyzetek a kaposváriak előtt is, egy szöglet után szerzett újabb góljával a zalai gárda megnyugtató előnnyel vonulhatott pihenőre.
    A szünetet követően visszaesett a tempó és a színvonal, a ZTE őrizte előnyét, a vendégek pedig hiába próbálkoztak, komoly gólszerzési lehetőséget nem tudtak kialakítani.

A házigazda Zalaegerszeg 2-0-ra legyőzte a hozzá hasonlóan újonc Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján.