Újabb települések vételkörzetében hallható a Dankó Rádió

Zalakaros és Zalaegerszeg környékén is szól már a Dankó Rádió. A magyar zene rádiójának zenei sokszínűségét és megújult műfaji gazdagságát mostantól Magyarország 43 településének vételkörzetében élvezhetik a hallgatók.

Magyar nóta, népzene, örökzöld slágerek, operettek, világzene, izgalmas zenei műsorok és beszélgetések sokszínű kínálatának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend a Dankó Rádió. A 10 éve alapított csatornán nap mint nap egyedi és változatos zenei felhozatal várja a hallgatókat, a fejlesztésnek révén 2023 tavaszától az eddiginél is több magyarországi településen.

Eredics Gábor csatornaigazgató különös jelentőségűnek nevezte az újabb frekvenciabővítést: „A Dankó Rádió programkínálata identitásmeghatározó hatással bír, hisz olyan műfajok mellett kötelezi el magát a magyar zene rádiójaként, amelyek más adókon, nem vagy csak ritkán hallhatók. A frekvenciabővítéssel tehát nemcsak a »Dankó család«” gyarapszik, hanem nemzeti kultúránk fontos részének, zenei örökségünk megőrzésének is aktív szereplőivé válhatnak a hallgatók.”

A Dankó Rádió csapata büszke arra, hogy bővíthetik hallgatóik körét, és a jövőben is törekednek arra, hogy a magyar zene különböző műfajait, előadóit széles körben népszerűsítsék. A frekvenciabővítésnek köszönhetően mostantól országosan 43 település körzetében fogható a Dankó Rádió adása, de az élő rádióadás interneten is elérhető a Médiaklikk felületén azok számára, akiknek a lakóhelyén nem fogható a csatorna.

A Dankó Rádió műsorai az adásba kerülésüket követő 60 napig elérhetők a Médiaklikken.

(x)