A Marketing Summit Hungary változatlanul a szakma és az üzleti élet csúcstalálkozója, de idén még az eddigieknél is többet nyújt, köszönhetően az új digitális platformnak. A csúcstalálkozó idén az egyedülálló Summit Play online felületével egészült ki, amely folyamatosan exkluzív tartalmakkal támogatja a szakma szereplőit és az üzleti döntéshozókat.

Kizárólag ezen a felületen érhető el az a 7 exkluzív szakmai kerekasztal-beszélgetés, amelyek az esemény zártkörű különtermében a Lounge Group lebonyolításában kerültek felvételre. A Lounge Group és a Magyar Marketing Szövetség jóvoltából a beszélgetéseken összesen 3️9️ olyan neves szakmai véleményvezér vett részt, akik közül többen szerepelnek a Marketing&Média TOP 5️0️ legsikeresebb hazai marketingkommunikációs döntéshozó listáján.

A beszélgetés résztvevői között megtalálható az a kreatív szakember, aki a marketingkommunikációs szektorból elsőként szerepelt a Forbes címlapján, de az iparági vélemény-vezérek listáját bővíti a Marketing Döntéshozók Klubjának életre hívója, több irodalmi díj kitalálója és egy igazi startup mentor is.

A megszólalókhoz csatlakozott az a szaktekintély is, aki első magyarként tette le a világ legmagasabb szintű PR vizsgáját; nyilatkozik Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatójának felsővezetője és az a szakember is, aki márkájáért nemcsak az Európai Uniós, hanem az orosz és latin-amerikai piacokon is felel.

Mivel a beszélgetőpartnerek között akadnak olyanok is, akik egyébként a rendezvényen nem adtak elő, ezért a Summit Play digitális tartalmai az eseményen megjelent résztvevők számára is nagyszerű lehetőséget biztosítanak ismereteik bővítésére.

A Summit Play felületen nemcsak a hét kerekasztal-beszélgetés, hanem a konferencia – sehol máshol nem megtekinthető – előadásai is hamarosan elérhetők lesznek a felhasználók számára. Az oldalt már addig is érdemes látogatni, mert az előzőeken kívül, számos, máshol nem elérhető, a rendezvény szervezőivel és szereplőivel készített exkluzív interjúk, backstage tartalmak érhetők el.