Koronavírus – Újranyitja szállodáit és kedvezményekkel várja az egészségügyi dolgozókat a Hunguest Hotels

Május 7-től kezdőden megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, három hotel all inclusive akciót is kínál vendégeinek a következő időszakban – olvasható az OPUS GLOBAL és a Hunguest Hotels közös közleményében, amit csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

A szállodalánc, a társadalmi felelősségvállalás jegyében, egyedülálló módon kívánja kifejezni köszönetét a koronavírus-járvány elleni küzdelemben megfeszített munkát végzőknek: az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodákba. Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig. Az egészségügyi kedvezmény az érkezéskor bemutatandó munkáltatói igazolással vehető igénybe, a dokumentum letölthető a Hunguest Hotels weboldaláról.
Közölték, a 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt a szállodalánc sokat tett a jobb vendégélményért, és számos olyan karbantartási munkát is elvégzett az elmúlt hónapokban, amelyre nem kerülhetett volna sor a vendégek zavarása nélkül az üzemszerű működés közben.
A Hunguest szállodáit, a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően, a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik a bejelentkezés gördülékenységének biztosítása mellett, de már a foglalásnál is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét. Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait.
A biztonságos vendégfogadás szabályait a minden szállodai részlegre kiterjedő COVID-19 kézikönyvben fektette le a Hunguest, így a több hónap után újranyitó Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest Hotel Apollo, Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Forrás, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold, Hunguest Hotel Sóstó, Lifestyle Hotel Mátra és Saliris Resort Spa & Conference vendégei számára is garantált a nyugodt és biztonságos pihenés az elmúlt időszak bezártsága után.
„A szállodalánc és a Mészáros Csoport ezzel a gesztussal szeretné kifejezni köszönetét az egészségügyi ellátásban dolgozók koronavírus járvány ideje alatt tanúsított heroikus munkájáért” – áll a közleményben. A kedvezményről a Hungest Hotels honlapján lehet tájékozódni.
A 2020 márciusában felújítás miatt bezárt szállodákban (a Balatonalmádiban található Hunguest Hotel BÁL Resort, a bükfürdői Hunguest Hotel Répce, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke, a hévízi Hunguest Hotel Panoráma és Hunguest Hotel Helios, az egri Hunguest Hotel Flóra, a mátraszentimrei Hunguest Grandhotel Galya) ütemterv szerint zajlanak a munkálatok, már idén várható több megújult ház nyitása is – olvasható a szállodalánc közleményében.