A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a koronavírus terjedését korlátozó legújabb intézkedések miatt visszatéríti a válogatott soron következő mérkőzéseire szóló jegyek árát.

Erről az MLSZ honlapja számolt be nem sokkal azt követően, hogy Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn többek között azt is bejelentette, hogy – amennyiben az Országgyűlés megadja a kormány számára a rendkívüli felhatalmazást, kedd éjféltől, vagyis szerda 0 órától érvénybe lépő döntéseket követően – sportmérkőzéseket csak zárt kapuk mögött lehet megrendezni, szabad téren az egyéni sportolás megengedett, de az amatőr csapatsport tilos.
Az MLSZ közleménye szerint a további döntéseket – például az amatőr futballra vonatkozóan – a kormányhatározat pontos részleteinek ismeretében hozza majd meg a szövetség elnöksége.
A magyar csapat csütörtökön fogadja Izlandot az Eb-részvételért, majd a Nemzetek Ligájában a szerbekkel és a törökökkel játszik a Puskás Arénában három, illetve hat nappal később. Az Európai Labdarúgó Szövetség korábbi döntése értelmében a nézőtér harminc százalékát használhatták volna ki a szurkolók.